В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 13 мая 2017 г.

Cheesy Hummus Tempeh Pinwheels

The main trick to making perfect pinwheels is to roll tightly as the hummus will act like a glue. Also, finely dice those tomatoes. I deseeded mine too so the water from the tomatoes wouldn’t sog up the wheels. Serrated knives are a must and gently cut those rolls. It’s an art. These cute cheesy pinwheels make perfect appetizers, snacks, or a fun treat for your child's lunch box!

CHEESY HUMMUS TEMPEH PINWHEELS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CHEESY HUMMUS:

  • 1 can chickpeas, rinsed (this equates to about 2 cups)
  • 2 heaping tablespoons nutritional yeast
  • 1 lemon, juiced
  • 1 1/2 tablespoons tahini
  • 1 teaspoon garlic
  • 4-5 tablespoon water
  • Salt

FOR THE PINWHEELS:

  • 2 large gluten-free tortillas
  • 1 large tomato, finely diced
  • 2-3 large pieces of lettuce, chopped
  • 6 strips gluten-free tempeh bacon

PREPARATION

  1. Add all ingredients to a food processor and pulse. Add more liquid if needed. Season to taste.
  2. Lay one of the tortillas flat. Using the back of a spoon spread a generous amount of hummus all around the tortilla.
  3. Sprinkle with diced tomatoes, chopped tempeh, and lettuce.
  4. Roll up nice and tight and using a serrated knife slice into pieces.
  5. Serve immediately.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cheesy-hummus-tempeh-pinwheels/

Комментариев нет:

Отправить комментарий