В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 25 мая 2017 г.

Garlic Lemon Butter Salmon

Garlic Lemon Butter Salmon – the easiest foil-wrapped salmon recipe ever with crazy delicious salmon in garlic lemon butter sauce. So good!
Garlic Lemon Butter Salmon Recipe
Serves 2 | Prep Time: 10 Minutes | Cook Time: 20 Minutes
Ingredients:
1 lb salmon fillet
3 cloves garlic, minced
1 1/2 tablespoons lemon juice
1 1/2 tablespoons honey
2 tablespoons butter, melted
3 dashes cayenne pepper
1/4 teaspoon salt
1 tablespoon chopped parsley
Sliced lemon, for garnishing
Method:
Preheat oven to 400F.
In a small bowl, mix the garlic, lemon juice, honey, butter, cayenne pepper and salt together. Whisk to combine well.
Rinse the salmon with cold water and pat dry with paper towels. Transfer the salmon to a big sheet of aluminum foil and drizzle the garlic lemon butter mixture on the salmon. Coat well. Top with parsley. Wrap the salmon up tightly and bake for 20 minutes, or until the salmon is cooked through.
Unwrap the foil, garnish with sliced lemon and serve immediately.
http://rasamalaysia.com/garlic-lemon-butter-salmon/

Комментариев нет:

Отправить комментарий