В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 июня 2019 г.

EDIBLE PEANUT BUTTER COOKIE DOUGH RECIPE

a bowl of peanut butter cookie dough
Edible Peanut Butter Cookie Dough is the only way to eat raw cookie dough! It's easy, delicious, and safe to eat. I love this edible cookie dough recipe and I know you will too!

EDIBLE PEANUT BUTTER COOKIE DOUGH RECIPE

peanut butter cookie dough with peanut butter chips

INGREDIENTS

  • ¾ cup all-purpose flour
  • ¼ teaspoon ground cinnamon
  • ¼ cup creamy peanut butter
  • ¼ cup butter softened
  • ¼ cup granulated sugar
  • ¼ cup dark brown sugar
  • ½ teaspoon coarse sea salt
  • ½ teaspoon kosher salt
  • 1 teaspoon vanilla extract
  •  tablespoons milk
  • ½ cup peanut butter chips

INSTRUCTIONS

  • In a small bowl, heat the flour in the microwave on HIGH, 30 seconds. Stir and repeat at 15 second intervals until the internal temperature is 160°*see note.
  • Add the cinnamon and whisk until incorporated. Set the flour aside to completely cool.
  • In a large mixing bowl, beat together peanut butter and butter until incorporated, about 2 minutes with an electric mixer.
  • Add the sugar and brown sugar and beat 3 minutes with an electric mixer.
  • Add the salts, vanilla and milk and mix until fully incorporated.
  • Add the cooled flour/cinnamon mixture and mix just until the flour is incorporated.
  • Add the peanut butter chips and stir just until incorporated.
  • Keep the dough refrigerated and in an airtight container up to 2 weeks.
  • Enjoy!

NOTES

*If a microwave isn’t available, heat the oven to 350°F and spread the flour evenly onto a rimmed baking sheet. Bake 10 minutes or until the flour (pushed into a mound in the middle of the pan) reads 160°F on an instant-read meat thermometer. Cook longer if needed. **Makes 1 1/2 cups
https://www.thecookierookie.com/edible-peanut-butter-cookie-dough-recipe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий