В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 18 июня 2019 г.

Roasted Brussels Sprouts With Red Pepper and Garlic

Brussel sprouts are brought to life with this delicious recipe! 10 minutes of prep and 20 minutes in the oven is all you need for crisp-tender roasted Brussels Sprouts simply dressed with olive oil, crushed red pepper, and garlic.

Roasted Brussels Sprouts With Red Pepper and Garlic [Vegan]

Ingredients

  • 24 ounces brussel sprouts
  • 4 tablespoons extra virgin olive oil, divided
  • Salt and pepper
  • 2 teaspoons minced garlic
  • 1/4 – 1/2 teaspoon crushed red pepper (depending on how spicy you want your Brussels sprouts to be)

Preparation

  1. Preheat the oven to 500°F.
  2. Trim the bottom of the Brussels sprouts, put them in a bowl with 2 tablespoons olive oil, 1 teaspoon salt, 1 teaspoon pepper, and 3 teaspoons of water, and toss.
  3. Spread the Brussels sprouts on a rimmed baking sheet and cover the pan tightly with aluminum foil. Roast for 10 minutes. Remove the foil and roast for another 10-12 minutes, until the Brussels sprouts are browned, crispy on the outside, and fork tender.
  4. While the Brussels sprouts cook, heat the remaining 2 tablespoons of oil in a small skillet or saucepan over medium heat until shimmering. Add the garlic and crushed red pepper and cook, stirring constantly, for 1 minute.
  5. Toss the Brussels sprouts with the red pepper and garlic oil and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-brussels-sprouts-with-red-pepper-and-garlic-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий