В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 19 июня 2019 г.

Mediterranean Chickpea Tuna Pittas

Mediterranean Chickpea Tuna Pittas (Vegan + GF)
These Mediterranean Chickpea Tuna Pittas are easy to make, packed full of plant-based goodness, and so delicious!

Mediterranean Chickpea Tuna Pittas (Vegan + GF)

Mediterranean Chickpea Tuna Pittas (Vegan + GF)

Ingredients

For the chickpea "tuna mayo":

  • 400 g (14oz) tin of chickpeas, drained and rinsed
  • 1 tablespoon tahini
  • 1/4 teaspoon (Dijon) mustard
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1 tablespoon apple cider vinegar
  • Salt + pepper, to taste
  • Optional: 1 spring onion or few chives, finely sliced
  • Optional: 1 teaspoon capers, roughly chopped

To put the pittas together:

  • 2 pittas, halved and toasted (gluten-free if necessary)
  • Handful of cherry tomatoes, halved
  • 1 red pepper, finely sliced
  • Few handfuls of salad leaves lettuce, rocket etc
  • Handful of fresh basil
  • Few black Kalamata olives, pitted and halved

Instructions

For the chickpea "tuna mayo":

  • Use a fork to gently smash the chickpeas in a bowl, then add all other ingredients and mix well

To assemble:

  • Stuff chickpea tuna into pittas along with cherry tomatoes, pepper, salad leaves, basil and olives
  • Either enjoy immediately or eat as a packed lunch as it keeps for a few hours
https://www.rhiansrecipes.com/mediterranean-chickpea-tuna-pittas-vegan-gf/

Комментариев нет:

Отправить комментарий