В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 июня 2019 г.

Raw Taco Salad

It’s slightly different every time, but it’s always delicious, and very satisfying. Which is surprising, because it’s full of “salad-y” ingredients, and HEAPS of greens. Even on cold autumn days.

Raw Taco Salad [Vegan]

Ingredients

Walnut Taco Meat (4 serves)

  • 1 cup walnuts
  • 1/2 cup sun-dried tomato halves, well-packed, soaked 2-8h and drained 
  • 1/2 teaspoon ground cumin
  • 1/4 teaspoon garlic powder
  • 1/8 teaspoon salt (adjust to taste)
  • pinch chilli powder (or more if you like it hot)
  • pinch cayenne pepper

Cashew Sour Cream (12 serves)

  • 1 cup cashews, soaked 1-2h 
  • 1/4 cup lemon juice
  • 1/4 tsp salt
  • 1/3 cup water
  • 2/3 cup ice

Salad (1 serve)

  • 3 cups rocket / arugula
  • 1/4 cup Walnut Taco Meat
  • 1/2 med avocado, diced
  • 1 med tomato, diced
  • 1 tablespoon Cashew Sour Cream
  • 1 tablespoon spring onion , sliced

Preparation

  1.  
    Cover the sun-dried tomatoes in water and leave to soak for 2 to 8 hours. Drain.
  2.  
    Process all of the walnut taco meat ingredients in a food processor until well combined, but still chunky.
  3.  
    Blend all of the cashew sour cream ingredients in a blender until smooth and creamy.
  4.  
    Assemble salad ingredients in a large bowl (one per person), serve and eat.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-taco-salad-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий