В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 июня 2019 г.

Green Monster Mint Chocolate Chip Ice Cream

Green Monster Mint Chocolate Chip Ice Cream
Nobody will realize that this delicious cashew ice cream has spinach in it—that's right,
spinach, in ice cream. In this recipe, greens are hidden in a sweet and minty cashew ice cream. It's just like that classic mint chocolate chip flavor, only better for you. The texture of this frozen dessert is just like soft serve and the chocolate chips within can be added, more or less, to your liking.

Green Monster Mint Chocolate Chip Ice Cream [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup cashews, soaked
  • 1/2 cup soft-dried dates
  • 1 13.5-ounce can full-fat coconut milk
  • 1 cup almond milk
  • 1 cup fresh spinach
  • 1/4 cup maple syrup, or to taste
  • 2 tablespoons vanilla
  • 2 teaspoon peppermint schnapps (the alcohol helps with ice crystals)
  • Up to 1 tablespoon mint extract
  • 1/2 cup of chocolate chips, or to taste

Preparation

  1. Purée all the ingredients together in a high-speed blender until completely smooth.
  2. Pour into a large freezer container and stir every 30-60 minutes, to get all the crystallized edges into the center every stir. Your goal is to freeze the ice cream evenly. I use an ice cream maker to do this step for me.
  3. Add the chocolate chips once it has a "soft-serve" texture.

Комментариев нет:

Отправить комментарий