В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 ноября 2019 г.

Peppered Tofu Steaks

Unseasoned tofu never draws people over to the barbecue—that’s a fact. However, nobody can resist our delicious, peppery marinated tofu steaks—that’s a promise.

Peppered Tofu Steaks [Vegan]

Ingredients

  • 2 garlic cloves
  • 1/4 cup olive oil
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 2 tablespoons vegan Worcestershire sauce
  • 2 tablespoons balsamic vinegar
  • 1 tablespoon agave nectar
  • 2 teaspoons freshly ground black pepper
  • 1 teaspoon freshly ground pink pepper
  • 1 teaspoon fresh rosemary
  • 14 ounces frozen and thawed tofu

Preparation

  1. For the marinade, mince the garlic and mix with the remaining ingredients, except the tofu, until smooth.
  2. Cut the tofu into slices 0.78-inches thick, add them to the marinade and leave for 4 hours in the refrigerator.
  3. Oil the grill and sear the tofu steaks over direct heat for 3 to 4 minutes each side, then finish cooking them over indirect heat with the lid closed for another 3 minutes each side. Baste often with the leftover marinade.

Notes

You can achieve attractive char marks if you sear the steaks on a cast-iron grill. It is best to use a particularly thin stainless steel spatula to turn them over.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/peppered-tofu-steaks-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий