В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 декабря 2019 г.

Tofu Rangoon with Spicy Apricot Lime Dipping Sauce

tofu rangoon
These rangoons are crispy and delicious, and the apricot lime sauce. Enjoy these for dinner or even to bring as a wonderful appetizer to a dinner.

Tofu Rangoon with Spicy Apricot Lime Dipping Sauce [Vegan]

Ingredients

For the Rangoons:

  • 1/3 block firm tofu, pressed and crumbled
  • 1/3 tub vegan cream cheese
  • 2 teaspoons freshly squeezed lime juice (half a juicy lime)
  • 1/2 small diced jalapeno (de-seeded)
  • 2 teaspoons each garlic powder, onion powder
  • 1 teaspoon coarse sea salt
  • wonton wrappers

For the Dipping Sauce:

  • 1/4 cup high-quality fruit preserves (apricot, peach, mango--you choose)
  • 1 tablespooon Sriracha hot sauce
  • 2 teaspoons freshly squeezed lime juice

Preparation

  1. Mix the filling ingredients together. Use a blender or food processor for a smoother texture.
  2. Then scoop 2 teaspoons into each wonton wrapper, moistening and sealing the edges into sweet looking little pyramids of perfection.
  3. Then fry small batches in hot coconut oil (unrefined) for about 3 minutes.
  4. The bottoms will get dark brown and steam up the insides if they're sealed properly.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/tofu-rangoon-with-spicy-apricot-lime-dipping-sauce-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий