В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 февраля 2019 г.

Gluten-Free Vegan Bread

Three slices of bread on a piece of brown baking paper
This bread recipe is seriously quick and easy to make compared to traditional bread
because:
  • there’s no kneading required
  • no proving time needed
  • it’s made in one bowl
  • it requires just 15 minutes of prep time before baking!

Gluten-Free Vegan Bread

3 slices of bread topped with sliced kumquats, goji berries and pumpkin seeds on a grey plate

Ingredients


150 g rice flour
2 tablespoons tapioca flour
4 teaspoons baking powder (ensure gluten-free if necessary)
1/4 teaspoon bicarbonate of soda (baking soda)
1/4 teaspoon salt (to taste)
250 ml any plant-based milk
60 ml water
1 tablespoon apple cider vinegar (ensure gluten-free if necessary)

Instructions

  • Preheat the oven to 180 degrees Celsius (350 degrees Fahrenheit)
  • Place the chickpea flour, rice flour, tapioca flour, baking powder, bicarbonate of soda and salt in a large bowl and mix well
  • Add the milk, water and vinegar and mix again
  • Transfer the mixture to a loaf tin (I used a one-pound loaf tin) lined with greased baking paper 
  • Bake in the oven for around 50 minutes, until risen and an inserted skewer comes out dry - it will probably have a few crumbs stuck to it, but if it comes out wet then the bread isn't done
  • Leave to cool on a wire rack before putting away to store
  • Keeps well in the fridge for up to a few days
https://www.rhiansrecipes.com/gluten-free-vegan-bread/

Комментариев нет:

Отправить комментарий