В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 февраля 2019 г.

Vegan Orange Tofu Recipe



















Easy Orange Tofu Recipe. Quick 30 Min Weeknight Meal. Baked Crisp Tofu with a
Delicious Orange Sauce. Serve over rice/grains and with blanched broccoli or veggies.
Vegan Orange Tofu Recipe
Ingredients
  • 14 oz firm tofu , pressed for 15 mins, then cubed
  • 2 tbsp cornstarch, divided
  • 1 tsp flour (rice flour for crispier or all purpose)
  • 1/4 tsp salt
  • 1/4 tsp garlic powder
  • a good dash of white or black pepper
Orange Sauce:
  • 4 garlic cloves , finely chopped
  • 1 inch ginger , minced or 1 tbsp grated
  • 2 tbsp soy sauce or use tamari to make gluten-free
  • 2 tbsp white or rice vinegar
  • 1 cup preferably fresh orange juice
  • 3 tbsp maple syrup , or use sugar
  • 1/4 cup water/broth
  • 1.5 tbsp cornstarch , 2 tbsp for thicker sauce
  • 1 tsp sriracha or other hot sauce
  • 1/8 tsp salt
Instructions
  1. Line a stoneware baking dish with parchment or grease. Preheat the oven to 400 deg F(205 C). 
  2. Add cubed tofu to a large bowl. Sprinkle 1 tbsp cornstarch, flour, salt, garlic, and pepper. Close the top of the bowl with a plate or lid and shake to coat. Add more cornstarch and shake again.
  3. Spread in the stoneware dish. Bake at 400 deg F for 25 to 35 mins. Give the tofu a shake at the 20-minute mark.
  4. Blanch the broccoli if using. (Tip: I put it in a deep baking dish with water in the oven for 15 -20 mins. Take it out when moving the tofu around).
  5. Combine all the ingredients for Orange Sauce, except water and cornstarch in a saucepan. Cook over medium heat to bring to a boil. Mix cornstarch in the water well and add into the simmering sauce. Mix and Cook for another 2 mins to thicken. Stir well for even thickening. Taste and adjust salt, sweet, flavor.
  6. Add the baked tofu to the sauce and toss to coat. Take off heat. Serve with the broccoli, garnished with scallions, pepper flakes, over rice or grains.
https://www.veganricha.com/2019/02/vegan-orange-tofu-recipe.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FyPHzu+%28Vegan+Richa%29

Комментариев нет:

Отправить комментарий