В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 февраля 2019 г.

Rosemary With Roasted Garlic Hummus

Rosemary with Roasted Garlic Hummus
It’s like a perfect marriage between a traditional dipping oil that is served with bread at an Italian restaurant and classic hummus. And, it is incredibly easy it is to make and by far, the easiest hummus I have ever made.

Rosemary With Roasted Garlic Hummus [Vegan]

Ingredients

  • 1 can organic chickpeas (13.5 ounce can)
  • 1/2 cup Rosemary with Roasted Garlic Dipping Oil
  • 1/2 teaspoon Himalayan pink salt

Preparation

  1. Drain the chickpeas and add together with the dipping oil and Himalayan pink salt to a food processor and process until smooth and well blended.
  2. Serve with your favorite veggies, chips or crackers.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/rosemary-with-roasted-garlic-hummus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий