В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 февраля 2019 г.

Slow-Cooker Chicken Parmesan Soup

Slow-Cooker Chicken Parmesan Soup
This soup has all of the flavors of decadent Chicken Parmesan, but in a more waist-friendly
vehicle. Chicken broth and crushed tomatoes are simmered with garlic, onion, basil, oregano, and red pepper flakes for an aromatic base. Shredded lean chicken breast, green bell pepper, and gemelli pasta fill you up. And everything is topped with a little cheese, of course.

Slow-Cooker Chicken Parmesan Soup

Slow-Cooker Chicken Parmesan Soup
Makes: 6 cups 
Prep time: 5 min 
Cook time: 4 hrs
Ingredients
  • 3garlic cloves, minced
  • 1green bell pepper, chopped
  • 14 1/2ounces crushed tomatoes
  • 1/2pound raw boneless, skinless chicken breasts
  • 3cups chicken broth
  • 1/2cup chopped white onion
  • 1/3cup shredded Parmesan cheese, plus extra for garnish
  • 1tablespoon chopped fresh basil
  • 2teaspoons chopped fresh oregano
  • 1/8teaspoon red pepper flakes (or more if you like it spicy!)
  • 4ounces uncooked dry gemelli or penne pasta
  • Chopped fresh basil or parsley, for garnish
Directions
  1. In the slow cooker, stir together the garlic, bell pepper, crushed tomatoes, chicken, broth, onion, the cheese, basil, oregano, and red pepper flakes. Cook on high for 3 1/2 hours, or on low for 7 hours.
  2. Transfer chicken breasts to a cutting board and coarsely shred them; return them to the slow cooker; stir in the pasta. Cook on high for 30 minutes longer or until pasta is cooked al dente.
  3. Serve garnished with more Parmesan cheese and chopped basil or parsley.
https://food52.com/recipes/26568-slow-cooker-chicken-parmesan-soup

Комментариев нет:

Отправить комментарий