В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 20 апреля 2020 г.

Reuben Sandwich

Reuben Sandwich
The classic reuben sandwich made with luscious corned beef, tangy sauerkraut, creamy Russian dressing and plenty of swiss cheese that is grilled until the cheese has melted and the rye bread is crispy and golden brown.

Reuben Sandwich

ingredients
  • 1 tablespoon butter, room temperature
  • 2 slices rye, lightly toasted
  • 1/2 cup swiss, shredded, room temperature
  • 2 tablespoons sauerkraut, squeezed and drained, coarsely chopped
  • 1 tablespoon russian dressing (see below)
  • 2 ounces cooked corned beef, sliced or shredded, warm
directions
  1. Heat a non-stick pan over medium heat.
  2. Butter the outside of each slice of bread, sprinkle half of the cheese on the inside of one slice of bread, top with half of the sauerkraut, half of the russian dressing, the corned beef, the remaining russian dressing, sauerkraut, cheese and finally the other slice of bread.
  3. Add the sandwich to the pan and grill until golden brown and the cheese has melted, about 2-4 minutes per side.
https://www.closetcooking.com/reuben-sandwich/

Комментариев нет:

Отправить комментарий