В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 марта 2016 г.

Beets With Dill Cheese [Vegan]


Soft cashew cheese flavored with fresh dill sits on crisp beet slices in this unique appetizer. This refreshing snack is like a raw take on cheese and crackers. It's easy enough to make as a quick snack, but when garnished, it's fancy enough to serve as an appetizer at parties.

BEETS WITH DILL CHEESE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1-2 beets, sliced thin
  • 1 cup raw cashews
  • 1/2 cup lemon
  • 2 tablespoons nutritional yeast
  • A pinch of Himalayan pink salt
  • 1 tablespoons ground black pepper
  • 1 garlic clove, chopped or minced
  • 1/2 cup of water

PREPARATION

  1. Add all of the ingredients in a blender, add a little bit of water, and blend on high, adding water as necessary. You do not want this thin, so just add a little water at a time.
  2. Once you have the right consistency, stir in the chopped dill with a wooden spoon.
  3. Add a spoonful on top of each beet slice and sprinkle with dill, for garnish. Serve.
photoJodi Burke – a health advocate, recipe creator, entrepreneur, amateur photographer, author, dreamer, freedom seeker, a mother and a lover of life.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/beets-with-dill-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий