В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 марта 2016 г.

Watercress Soup [Vegan]


This easy Asian watercress soup has a slightly bitter taste, with some subtle sweetness. The combination of tender watercress leaves, red dates, carrots, ginger, and a drizzle of sesame oil is both unique and flavorful. Pair this soup with a bowl of white rice for a filling meal.

WATERCRESS SOUP [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 bunch of watercress, washed
  • 1 tablespoon of goji berries, washed
  • 6 red dates, washed
  • 4 slices of ginger
  • 2 medium carrots, sliced
  • 8 cups vegetable broth
  • 1 tablespoon oil
  • 1 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon sesame oil
  • Pepper, to taste

PREPARATION

  1. Heat water in a pot and add the red dates and goji berries.
  2. Heat oil in a pan at medium heat. Add ginger, carrots, pinch of salt, and lightly fry for 1 minute. Then transfer into the pot of water.
  3. Add salt, pepper, vegetable broth, and sesame oil.
  4. Add watercress and simmer for 15 minutes over medium-low heat.
  5. Serve immediately.
photoKorie come join me to create delicious vegetarian meals to CRAVE for. 
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/watercress-soup/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=a4af13b23b-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-a4af13b23b-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий