В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 марта 2016 г.

Miso-Glazed Salmon

Miso-glazed broiled salmon - quick and easy recipe that takes only 15 minutes | rasamalaysia.com
Miso-Glazed Salmon – quick and easy 3-ingredient Japanese miso glaze for the best and
juiciest salmon ever. Amazing homemade recipe that everyone loves.

Miso-Glazed Salmon Recipe
Serves 2 | Prep Time: 10 Minutes | Cook Time: 10 Minutes
Source: Fine Cooking
Ingredients:
1 lb skin on salmon fillets, preferably about 3/4 inch thick
Miso Glaze:
1/4 cup white miso
2 tablespoons mirin
1/2 teaspoon rice vinegar
Method:

1. Preheat the oven to broil.
2. Mix the Miso Glaze ingredients in a small bowl and set aside.
3. Clean the salmon, cut into two pieces and pat dry with paper towels.
4. Put the salmon fillets skin side down on a foil-lined rimmed baking sheet, leaving space between them and broil for 3 minutes.
5. Remove the baking sheet from the oven, with a spoon, spread the miso mixture over the top of the fillets. Broil for 2 minutes or until the salmon is just barely opaque in the center.

http://rasamalaysia.com/miso-glazed-salmon/

Комментариев нет:

Отправить комментарий