В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 29 марта 2016 г.

Pan-Seared Sea Scallops with Garlic Aioli

Seared Scallops & Paleo Garlic Aioli
The aioli is equally as simple. You’ll just whisk together a few simple ingredients you most
likely already have — mayonnaise, garlic, lemon juice, and some salt and pepper — to create a mouthwatering dip in seconds.
Seared Scallops & Paleo Garlic Aioli
Prep Time:5 minutes
Cook Time:10 minutes
Ingredients:
  • ¼ cup Paleo mayonnaise
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 T lemon juice
  • 1 T ghee or coconut oil
  • ¾ pound large sea scallops
  • salt & pepper

How To Make It

1. In a small bowl, combine mayonnaise, garlic, lemon juice, and salt and pepper to taste, to create your aioli.
Scallops_3
2. Heat oil in a large skillet over medium-high heat.
3. Pat scallops with paper towels to dry, season with salt and pepper, and add to pan. Cook for about 2-3 minutes per side until golden brown. Remove scallops from pan.
Scallops_4
4. Serve with aioli sauce.

Комментариев нет:

Отправить комментарий