В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 2 декабря 2016 г.

Spicy Zucchini Fritters

Zucchini are such versatile vegetables. You can fry them, steam them, stir-fry them, spiralize them into zoodles, even bake them into bread! In this particular recipe, zucchini are coated in rice and chickpea flour, seasoned generously, and fried. Top with your favorite creamy non-dairy dressing and serve with a side salad for a yummy, filling meal!

SPICY ZUCCHINI FRITTERS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups zucchini, grated
  • 2 tablespoons rice flour
  • 4 tablespoons chickpea flour
  • 1/2 teaspoon red chili powder
  • 1/4 teaspoon turmeric powder
  • 1 green chili, de-seeded and chopped finely
  • Salt, to taste
  • Oil, to fry

PREPARATION

  1. Add a pinch of salt to the grated zucchini and let it sit for 5 minutes in a colander.
  2. Squeeze the liquid from the zucchini and transfer to a bowl.
  3. Add rice flour, chickpea flour, red chili powder, turmeric, green chili, and salt.
  4. Mix well to combine.
  5. Heat oil in a small pan.
  6. Drop spoonfuls of batter into the oil and fry over medium-low heat until browned on both sides.
  7. Drain over paper towels and serve hot.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spicy-zucchini-fritters/

Комментариев нет:

Отправить комментарий