В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 21 апреля 2019 г.

Potato Kugel Cups

Vegan Grain-Free Potato Kugel Cups
A traditional kugel is a casserole made from egg noodles or casserole. These lightened-up, oil-free mini kugels are made by spiralizing potatoes and combining it with onion, garlic, paprika, and cornstarch to hold it all together. They're easy to whip up, savory, and satisfying.

Potato Kugel Cups [Vegan]

Ingredients

  • 2 large russet potatoes, grated or spiralized
  • 1 medium onion, sliced thinly
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 teaspoon paprika
  • 1 tablespoon cornstarch
  • Salt, to taste

Preparation

  1. Preheat oven to 400°F and spray a muffin pan with non-stick spray.
  2. In the meantime, sauté your onion and garlic over medium-high heat until they appear soft and translucent.
  3. Add sautéed onions and garlic and potato to large mixing bowl, and stir to combine.
  4. Add salt, paprika, and cornstarch to the mixing bowl, and stir until veggies are evenly coated.
  5. Push mixture into muffin pan, filling each space to the top, and bake for 40 minutes.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/potato-kugel-cups/

Комментариев нет:

Отправить комментарий