В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 24 апреля 2019 г.

Raw Matcha Lime Cheesecake

This matcha cheesecake may look impressive, but it's incredibly easy to make – we won't tell if you don't. Its date and pistachio crust is topped with a luxurious matcha and lime cheesecake filling. Garnish with a few limes, if you're feeling really fancy.

Raw Matcha Lime Cheesecake [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Crust:

  • 1/2 cup pistachios (or use any other nuts/seeds you prefer)
  • 3 dates, pitted
  • 1 teaspoon coconut oil

For the Filling:

  • 1/4 cup cashews, soaked for 2 hours or longer
  • 1 ripe banana, frozen
  • 2 1/2 teaspoons matcha powder
  • 2 tablespoons pure maple syrup
  • 1/8 cup lime juice
  • 1/4 cup full-fat coconut milk from a can
  • 1 tablespoon coconut oil, melted

Preparation

  1. Add all crust ingredients to the food processor and process them until you get a fine crumble.
  2. Line a 4-inch springform pan with parchment paper and press the mixture down onto it. Place in the freezer while you prepare the filling.
  3. Rinse and drain the cashews, then add them to the food processor with the rest of filling ingredients, except for coconut oil.
  4. Process until smooth, then add coconut oil and process everything some more to combine them.
  5. Pour the filling over crust and place it back in the freezer. Freeze this for about 2 hours for the filling to firm up.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-matcha-lime-cheesecake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий