В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 9 апреля 2019 г.

Summer Kimchi Sushi Bowl

This deconstructed summer sushi bowl contains some of the most refreshing ingredients typically found in sushi. Mango is the true star in this dish, although it has a few close runner-ups like the vegan spicy mayonnaise drizzle and the kimchi. The flavors and textures of the ingredients of this dish mesh very well together and can easily be turned into sushi rolls instead of a sushi bowl if that’s what you’re in the mood for.

Summer Kimchi Sushi Bowl [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Sushi Bowl:
  • 1 cup rice, cooked (any type works)
  • 1 cup fresh mango, cubed
  • 1 small cucumber, sliced thin
  • 1/4 cup homemade kimchi or store-bought
  • 1/2 avocado, sliced or cubed
  • 1 green onion, sliced thin
  • sesame seeds, to taste

For the Spicy Mayonnaise Drizzle:

  • 1 block of medium firm tofu, rinsed
  • 3 tablespoons lemon juice
  • 1-2 tablespoons Sriracha
  • 2 teaspoons garlic powder
  • 1 teaspoon crushed pepper flakes
  • 1/2 teaspoon salt

Preparation

  1. Blend all of the mayo ingredients until very smooth and refrigerate until ready to assemble.
  2. Cook the rice as per the package’s instructions.
  3. Cut and prep all the vegetables and the mango.
  4. Assemble the bowl as you want.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/summer-kimchi-sushi-bowl/

Комментариев нет:

Отправить комментарий