В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 11 сентября 2019 г.

5-Ingredient Babka Wreath

This festive twist on the traditionally Jewish sweet bread is not only gorgeous – it's delicious too. This babka makes the perfect addition to a decadent brunch or it can be served alongside a piping hot cup of coffee or tea.

5-Ingredient Babka Wreath [Vegan]

Ingredients

Preparation

  1. Preheat the oven to 355°F.
  2. Remove the pits from all of your dates and add them into a saucepan with a little bit of water; about 1/3 cup.
  3. Heat them on medium heat and stir them until they dates start to dissolve and form a thick cream.
  4. Now chop up the chocolate and add it to the date cream.
  5. Stir this until the chocolate has melted and a thick chocolate cream has formed.
  6. Roll out the pizza dough, spread the chocolate cream all over it, then roll it back up.
  7. Cut the roll lengthwise through the middle.
  8. With the open 'seams' facing upwards, twist both pieces and the form a round wreath.
  9. Brush this with some non-dairy milk and then transfer into the oven for about 15 mins.
  10. Serve it with your favorite fruit on top.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/babka-wreath/

Комментариев нет:

Отправить комментарий