В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 4 сентября 2019 г.

Easy Yeast-Free Bread

Easy Yeast-Free Bread
Presenting: gluten-free, yeast-free bread that's also easy to make! Just mix the flax egg, wet ingredients, and dry ingredients; spoon the batter into two loaf pans, and bake! It’s that simple. There's no compromise in the flavor or texture of this fabulous easy yeast-free bread loaf. Serve a slice of this bread toasted and topped with mashed avocado or try it as sandwich bread! You can't go wrong!

Easy Yeast-Free Bread [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 1/2 cup gluten-free flour blend
  • 1/2 cup buckwheat flour
  • 2 teaspoons baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1 teaspoon xanthan gum
  • 1/2 tablespoon apple cider vinegar
  • 1/2 cup avocado oil or melted coconut oil
  • 1/3 cup maple syrup
  • 1 flax egg (1 tablespoon ground flaxseed, plus 3 tablespoons water)
  • 3/4 cup non-dairy milk of choice

Preparation

  1. Preheat oven to 375°F.
  2. In a small bowl, combine the flaxseed and water and set aside.
  3. In a large mixing bowl, combine the dry ingredients and set aside.
  4. In a medium mixing bowl, combine the wet ingredients, adding the flaxseed meal egg last.
  5. Add the wet ingredients to the dry and mix well.
  6. Spoon the batter into two lightly greased mini loaf pans.
  7. Bake for 50 minutes. Let cool for at least 10 minutes before removing from the pan.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/easy-yeast-free-bread/

Комментариев нет:

Отправить комментарий