В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 6 ноября 2019 г.

Roasted Cauliflower Soup with Chestnuts

Who would have thought that cauliflower and chestnuts make such a great match? Apart from being simply delicious, this soup is also pretty simple to make. There are actually just seven ingredients in this recipe – of which three are spices.

Roasted Cauliflower Soup with Chestnuts [Vegan]

Ingredients

  • 1 medium head cauliflower (8 cups)
  • 3/4 cup cashews 
  • 7 ounces whole roasted/cooked chestnuts 
  • 5 cups vegetable broth
  • 1/2-1 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon black pepper
  • 1/2 teaspoon dried rosemary

Preparation

  1.  
    Soak cashews for 30-60 min in water. Preheat the oven to 350 °F.
  2.  
    Cut the cauliflower into florets, wash and spread on a covered baking tray. Sprinkle with salt and bake for approx. 20 min until slightly browned.
  3.  
    Blend the roasted cauliflower with the remaining ingredients in a high-speed blender until smooth. Transfer the soup to a large pot and simmer for 10 min on low to medium heat.
  4.  
    Lastly, season with more salt and pepper if needed. Garnish with fresh parsley and serve warm.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-cauliflower-soup-with-chestnuts-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий