В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 25 февраля 2020 г.

Lemon Lavender Truffle Bites

Vegan Lemon Lavender Truffle Bites
Lemon is so freaking versatile. Put it in your water for some added flavor. Add it to desserts or savory dishes. Add it to homemade cleaning products. Annnnnnnd as I was experimenting, it even goes with lavender. Like, really goes. Like honey in my tea. Or the jam on my toast. The peanut butter to my chocolate. Like that kinda goes.

Lemon Lavender Truffle Bites [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup cashews
  • 2 tablespoons coconut flour
  • 2 tablespoons fresh lemon juice
  • 1/2 tablespoon coconut oil
  • 1 teaspoon culinary lavender
  • 1 teaspoon lemon zest and 1 teaspoon for topping
  • 2 soft pitted Medjool dates (soak in warm water for 5 minutes to soften)
  • 1/2 teaspoon vanilla extract
  • Pinch of sea salt

Preparation

  1. Line a cookie sheet with parchment paper. Blend the cashews in a food processor until they become a cashew meal. Toss in remaining ingredients and process until well combined. Take a heaping tablespoon and roll into a ball in the palms of your hand and place on parchment paper. Refrigerate for 15-20 minutes. Top with remaining lemon zest and serve or store in the refrigerator.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-lavender-truffle-bites/

Комментариев нет:

Отправить комментарий