В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 6 февраля 2020 г.

Tahini-Glazed Tempeh Nuggets

Tahini Glazed Tempeh
These toothsome nuggets of tempeh in a gluten-free tahini crust are super easy to make! They're perfect for tossing into your favorite salads or grain-based power bowls. When left plain, these have a slightly garlicky taste, coating, however, with coating they will take on whatever flavor you toss it in.

Tahini-Glazed Tempeh Nuggets [Vegan]

Ingredients

  • 2 blocks tempeh, cubed
  • 1/4 cup tahini
  • 2 tablespoons lime juice
  • 1 tablespoons nutritional yeast
  • 1 1/2 tablespoon olive oil
  • 1/2 tablespoon garlic powder
  • 2 tablespoons water
  • Salt and pepper, to taste
 

Preparation

  1. Combine marinade in a large bowl, adding water last to reach desired consistency. It should be thick and fluid, but not too batter-like.
  2. Add tempeh to the bowl and toss with marinade. Let sit for 10 minutes.
  3. While you wait, preheat the oven to 350°F.
  4. Spread tempeh in a single layer on a foil-lined baking sheet and place in the oven for 35-40 minutes, until the outside edges are crisped.
  5. Remove tempeh from the oven.
  6. Serve warm.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/tahini-glazed-tempeh-nuggets/

Комментариев нет:

Отправить комментарий