В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 февраля 2020 г.

Vegan Mushroom Pâté

Pâté in a glass jar with two crackers spread with pâté on a blue plate
This Vegan Pâté is rich and meatysmooth and silky and so easy to make. It's nutritious and makes a great appetiserlunch or snack that everyone will love! Made with mushrooms and walnuts, it's a delicious and elegant recipe that tastes just like a vegetarian version of French liver pâté!

Vegan Mushroom Pâté 

Ingredients

  • 1 tablespoon coconut oil (or sub olive, vegetable or rapeseed oil)
  • 1 onion , diced
  • 2 garlic cloves , minced
  • 70 g (2.5 oz) mushrooms , sliced (I used chestnut/button mushrooms)
  • 400 g (14 oz) tin of white beans , drained and rinsed (cannellini, haricot or butter beans)

  • 50 g (1/2 cup) walnuts (or sub sunflower seeds)
  • 2 tablespoons nutritional yeast
  • 1/2 teaspoon dried herbs (I used a mixture of dried rosemary, sage and thyme)
  • 1 teaspoon miso (ensure gluten-free if necessary)
  • Salt + pepper to taste

Instructions

  • Heat up the oil and add the onion and garlic once hot
  • Fry for around 10 minutes until softened
  • Add the mushrooms and fry for a further 5 minutes until softened
  • Place the cooked onion, garlic and mushrooms in a food processor or blender along with all the other ingredients, and whizz until completely smooth - you might need to mix it around a few times
  • Taste and adjust seasoning if necessary
  • Enjoy immediately, or leave in the fridge for a few hours to firm up before serving
  • Keeps covered in the fridge for a few days

Notes

What kind of mushrooms should you use to make Mushroom Pâté?

  • The recipe will work with any type of mushrooms. But for ease, convenience and affordability, I recommend button/chestnut mushrooms.
  • But you can also use portobello mushrooms, or shiitake mushrooms if you prefer the flavour of those.
  • I wouldn’t recommend oyster mushrooms or king oyster mushrooms, because they won’t add as much flavour.
  • For an even stronger mushroom flavour, you could add some soaked porcini mushrooms when frying the mushrooms.
  • You could even add a little truffle oil for an indulgent twist and extra mushroom flavour
  • If you don't like mushrooms, you can replace them with roasted eggplant (aubergine) or zucchini (courgette)!
https://www.rhiansrecipes.com/mushroom-pate/

Комментариев нет:

Отправить комментарий