В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 22 ноября 2021 г.

Brazil Cashew Nut Butter

 

The mild, buttery flavor of Brazil nuts makes them an excellent choice for delicious nut butter. And since they’re exceptionally high in selenium (more than any other nut), a little bit goes a long way in terms of nutrition. We’ve blended in some creamy cashew butter to help balance it out with other essential nutrients like magnesium and zinc.

Brazil Cashew Nut Butter

Ingredients

 1 cup brazil nuts (preferably raw, unsalted)
 1 cup cashews (raw, unsalted)
 2 pinches salt (optional)

Directions

1

If your Brazil nuts are roasted and unsalted, great! You’re ready to blend. Go to step 3. If your Brazil nuts are raw, go to step 2.

2

If your Brazil nuts are raw, preheat the oven to 325 degrees F, spread the nuts on a parchment-lined baking sheet and roast for 10 minutes, tossing halfway through. Remove from the oven and let cool before blending.

3

Blend the Brazil nuts and raw cashews in a food processor until creamy, scraping down the sides as necessary. Add a pinch or two of salt, if using, and blend again until creamy.

4

Transfer the nut butter to an airtight container or mason jar and store in the refrigerator for up to 60 days or freeze for three months.

Chef's Notes

Substitutions
Instead of cashews use roasted almonds or sunflower seeds.

Prep Ahead
Roast the Brazil nuts ahead of time, if starting with raw, and store them in an airtight container in the refrigerator for up to three months.

Storage
Store your nut butter in the refrigerator for up to 60 days or freeze for three months.

Комментариев нет:

Отправить комментарий