В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 25 ноября 2021 г.

Rosemary Chicken


This Rosemary Chicken takes easy and delicious to a whole new level!  The entire chicken is cooked in a slow cooker with incredible flavors like garlic, onion, paprika and thyme resulting in an unbelievable flavor that's beyond irresistible! 

Rosemary Chicken

Equipment

  • Slow Cooker

Ingredients

  • 8 sprigs of fresh rosemary
  • 2 tsp kosher salt
  • 2 tsp sweet paprika
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp onion powder
  • 1 tsp dried thyme
  • 1/4 tsp freshly ground black pepper
  • 1 lb baby Yukon Gold potatoes quartered
  • 24 baby heirloom carrots about 1 pound
  • 1 whole chicken (4 lbs) giblets removed, chicken rinsed and patted dry with paper towels

Instructions

  • Finely chop enough rosemary leaves to get 1 tablespoon. Set the remaining springs aside. In a small bowl, combine the chopped rosemary, 1 1/2 teaspoons of the salt, the paprika, garlic powder, onion powder, dried thyme and pepper.
  • Place the potatoes in one side of a 6 quart oval slow cooker and put the carrots in the other side. Season with the remaining 1/2 teaspoon salt. Top with 2 rosemary sprigs.
  • Rub the spice mixture all over the chicken and stuff the cavity with the remaining 4 rosemary sprigs. Transfer the chicken to the slow cooker, putting it on top of the vegetables, breast side up.
  • Cover and cook on low for 8 hours, until the chicken is cooked through and falls off the bone and the vegetables are tender. Using a wide spatula, carefully transfer the chicken to a dish or platter. Transfer the vegetables to a separate platter. Discard the skin and rosemary sprigs and carve the chicken. Place the jus in a gravy separator and serve with the chicken and vegetables.

Notes

This dish fits best in a 6 quart oval slow cooker!

Nutrition

Calories: 398kcal | Carbohydrates: 29g | Protein: 44g | Fat: 11g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 127mg | Sodium: 790mg | Potassium: 1016mg | Fiber: 7g | Sugar: 7g | Vitamin A: 9092IU | Vitamin C: 18mg | Calcium: 85mg | Iron: 7mg

https://grandbaby-cakes.com/rosemary-chicken/?__cf_chl_jschl_tk__=FxUlhCb7i5fVd2jgiGbkuUOVJIatGhlARpHWnjd1qmc-1637831133-0-gaNycGzNCH0 

Комментариев нет:

Отправить комментарий