В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 24 ноября 2021 г.

Miso Gravy


Making vegan gravy isn’t that hard when you throw some miso into the mix!

Its complex salty and earthy tones infuse enough flavor into the gravy that the absence of meat drippings becomes irrelevant. This recipe is perfect for the fall and winter holidays or just anytime you need some comfort.

Miso Gravy [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3 cups water
  • 1/2 cup nutritional yeast
  • 1/4 cup coconut oil
  • 2 tablespoons toasted sesame oil
  • 2 tablespoons apple cider vinegar
  • 2 tablespoons sugar
  • 2 large cloves of garlic, minced
  • 1 tablespoon grated ginger
  • 1/2 cup flour (gluten-free if necessary)
  • 4 tablespoons barley miso paste

Preparation

  1.  Bring all ingredients except the miso to boil over medium heat.
  2. Once boiled, remove from heat, stir in miso until dissolved, and let cool a little bit (about 10 minutes). Place in the blender and blend until smooth (about 1 minute).

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/miso-gravy/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий