В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 января 2021 г.

Almond Vanilla Milk


This homemade version is not only super tasty but also very healthy, since it’s

refined sugar free and without any added chemicals. The dates and vanilla give it such a gentle sweetness, that you’ll immediately fall in love. Like this you can easily adjust the sweetness by adding more/ less dates and experiment with other flavors like cinnamon, nutmeg, cacao powder, etc.!

Almond Vanilla Milk [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup of raw almonds (soaked overnight)
  • 3 cups of cold water
  • 3-5 pitted dates (according to desired sweetness)
  • 1 teaspoon pure vanilla extract
  • pinch of Himalayan salt
 

Preparation

  1. Drain and rinse your soaked nuts and add all the ingredient to a blender.
  2. Blend for 2-3 minutes or until combined (you will still see almond pieces inside).
  3. Put a strainer over a medium sized bowl and place a cloth diaper into it (alternatively you can use a nut milk bag, thin t-shirt or nylon for the straining process).
  4. Pour the almond mixture into your strainer of choice, gather the edges of the cloth, lift it up and begin 'milking'. Press out all the liquid with your hands until every last drop is inside the bowl.
  5. Save the leftover almond meal for baking.
  6. Store the mylk in the fridge for up to a week and enjoy cold!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/almond-vanilla-milk-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий