В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 24 января 2021 г.

Brown Rice Casserole with Curry Butternut Squash


A twist on classic comfort food, this vegan rice casserole includes butternut squash,

chickpeas and baby spinach. Warm curry powder seasons this hearty gluten-free dinner.

Brown Rice Casserole with Curry Butternut Squash [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 tablespoon coconut oil
  • 1 onion, diced
  • 1 + 1/2 tablespoons curry powder
  • 14.5-ounce can coconut milk
  • 3 cups cooked brown basmati rice
  • 10- ounces fresh baby spinach
  • 4 cups cooked butternut squash
  • 14.5-ounce can chickpeas, drained and rinsed
  • Cilantro, for serving

Preparation

  1.  
    Heat oven to 400°F.
  2.  
    Warm coconut oil in a pan over medium heat. Add diced onion and saute 10 minutes, stirring occasionally. Remove from heat and stir in curry powder and coconut milk.
  3.  
    In a large casserole dish, combine cooked rice, spinach, cooked butternut squash, chickpeas.
  4.  
    Pour onions and coconut milk over the rice mixture. Stir well to combine.
  5.  
    Bake for 20 minutes.
  6.  
    Serve with a garnish of cilantro.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/brown-rice-casserole-curry-butternut-squash-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий