В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 13 октября 2015 г.

Pan Seared Chicken Breasts in a Mushroom, Tarragon and Mustard Pan Sauce

Chicken served in a quick, easy and tasty tarragon and mustard mushroom sauce.

ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 4 small chicken breasts, pounded thin and seasoned with salt and pepper
  • salt and pepper to taste
  • 1 tablespoon oil
  • 8 ounces mushrooms, sliced
  • 1 medium shallot, finely diced
  • 1 clove garlic, chopped
  • 1/2 cup white wine or a splash of brandy or 1/2 cup chicken broth
  • 1 cup chicken broth
  • 1/2 cup heavy cream
  • 2 tablespoons grainy mustard
  • 2 tablespoons tarragon, chopped
  • salt and pepper
directions
  1. Heat the oil in a large pan over medium-high heat, season the chicken with salt and pepper, add it to the pan and cook until browned, about 2-3 minutes per side and set aside.
  2. Add the oil and mushrooms and saute until browned on both sides, about 7-8 minutes.
  3. Add the shallot and saute for 1 minute.
  4. Add the garlic and saute for half a minute.
  5. Add the wine, deglaze the pan, add the chicken broth and cream, bring to a boil and let simmer until reduced by half, about 5-7 minutes.
  6. Mix in the mustard and tarragon, season with salt and pepper, return the chicken to the pan and cook for 2-3 minutes.
http://www.closetcooking.com/2012/11/pan-seared-chicken-breasts-in-mushroom.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151011

Комментариев нет:

Отправить комментарий