В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 августа 2018 г.

Cacao Mousse and Raspberry Parfaits

Light in texture and heavy on flavor…rich and chocolatey! Small portions of this dessert are enough to tackle any sweet tooth. I layered with juicy raspberries, but use any of your favorite berries!

CACAO MOUSSE AND RASPBERRY PARFAITS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 can whole fat coconut milk, coconut cream separated and chilled in the freezer
  • 1/4 cup fresh or frozen and thawed raspberries (plus 1 pint fresh raspberries for layering)
  • 3 tablespoons raw cacao powder
  • 3 tablespoons pure maple syrup

PREPARATION

  1. Gently open a can of whole fat coconut milk and scoop out coconut cream layer.
  2. Place cream in a small bowl and place in the freezer for ~30 minutes to harden.
  3. Using a hand-held electric mixer, blend coconut cream, ¼ cup fresh or thawed frozen raspberries, cacao and maple syrup. Blend until light and fluffy.
  4. Layer cacao mousse and fresh raspberries in parfait glasses and enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cacao-mousse-raspberry-parfaits/

Комментариев нет:

Отправить комментарий