В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 августа 2018 г.

Mexican Horchata: Rice and Almond Drink

Horchata is one of Mexico’s most common agua frescas and this easy-to-make recipe is perfect if you’re new to this rice-flavored drink.

MEXICAN HORCHATA: RICE AND ALMOND DRINK [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 cup white rice
  • 3/4 cup raw almonds
  • 1 cinnamon stick (or 1 teaspoon ground)
  • 8 cups water
  • 3/4 cup sugar

PREPARATION

  1. Add 1 cup white rice to a blender or food processor and grind it as fine as you can.
  2. Add 3/4 cup raw almonds, 1 cinnamon stick, 1/4 cup sugar and only 4 cups of warm water.  Blend together.
  3. Let this mixture sit overnight in the fridge.
  4. The next day, give it another blend and then add 4 cups of cold water and another 1/2 cup sugar.  Combine well and taste for sweetness, adding more sugar if needed.
  5. Strain the mixture and discard the leftover solids.  Using a fine mesh sieve works but you can also add a few layers of cheesecloth to it if you want.
  6. Serve immediately over ice and optionally add a final dash of cinnamon.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mexican-horchata/

Комментариев нет:

Отправить комментарий