В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 6 августа 2016 г.

Raw Choc-Mint Cups

For something that looks like fancy, these delightful treats are so simple to make!
And take a guess at what we used to color these green? Artificial Food Coloring is NOT the answer!

INGREDIENTS 

For the Choc layer…
For the Peppermint layer…
  • 1 cup cashews (soaked overnight) 
  • ¼ cup shredded coconut 
  • ¼ cup coconut milk 
  • ¼ cup coconut oil 
  • Spinach leaves 
  • 1 drop of peppermint essence (note on peppermint oil) 

METHOD

  1. Mix together chocolate layer. 
  2. Pour ½ choc layer into molds. 
  3. Pulse cashews, coconut, milk & coconut oil in food processor until smooth. 
  4. Add spinach and peppermint until leaves are broken down. 
  5. Pour peppermint layer over chocolate layer. Set in freezer.
  6. Pour remaining choc over peppermint and set in freezer.
http://www.foodmatters.com/recipe/raw-choc-mint-cups

Комментариев нет:

Отправить комментарий