В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 15 июля 2017 г.

Barbacoa Quesadillas

 Beef barbacoa is packed with flavour and although it's great enjoyed simply in tacos with
onions and cilantro you can't argue against using it in some cheesy quesadillas! There is just something about biting into those crispy toasted tortillas filled with the tasty barbacoa and loads of ooey gooey melted cheese that is so irresistibly delicious!

Barbacoa Quesadillas

Tender and tasty beef barbacoa sandwiched between toasted tortillas with fresh pico de gallo and plenty of melted cheese!

ingredients
  • 2 (8 inch) tortillas (corn tortillas for gluten free)
  • 1/4 cup cheddar cheese, shredded
  • 1/4 cup monterey jack cheese, shredded
  • 1/4 cup beef barbacoa
  • 1/4 cup pico de gallo
directions
  1. Heat a pan over medium heat, place one tortilla in the pan, sprinkle half of the cheese followed by the beef barbacoa, pico de gallo, the remaining cheese and remaining tortilla.
  2. Cook until the quesadilla is golden brown on both sides and the cheese is melted, about 2-4 minutes per side.
Nutrition FactsCalories 292Fat 15g (Saturated 7.9gTrans 0), Cholesterol 60mgSodium 838mgCarbs 17.2g (Fiber 1.9gSugars 3.3g), Protein 19.7g
http://www.closetcooking.com/2015/07/barbacoa-quesadillas.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170714

Комментариев нет:

Отправить комментарий