В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 июля 2017 г.

Duck rillettes

Recipe from Jamie Magazine


Duck rillettes

Ingredients

  • 2 duck legs
  • 250 g duck fat
  • 2 cloves of garlic
  • 5 sprigs of fresh thyme
  • 50 g shelled pistachios
  • 50 g sultanas
  • 1 teaspoon shallot vinegar

Method

  1. Preheat the oven to 150ºC/gas 2.
  2. Place the duck legs and fat in a roasting tray, season, then smash and tuck in the garlic and 3 thyme sprigs.
  3. Cover with foil and roast for 2 hours, or until the meat is falling off the bone. Remove from the oven.
  4. Once cool, discard the skin and shred the meat off the bone.
  5. Roughly chop and mix in the pistachios and sultanas, then add the vinegar and remaining thyme leaves. Add enough cooking fat to bind the mixture – this should be about 2 tablespoons. Season to taste.
  6. Delicious served with sourdough toast.
http://www.jamieoliver.com/recipes/duck-recipes/duck-rillettes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий