В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 17 июля 2017 г.

Sawsawan

Sawsawan is a part of life in the Philippines — you will find it on most dining tables. Filipino dishes enjoy extra love and flavor with sawsawan. This is one of the most popular dips made with vinegar, and it can be paired with any grilled and fried dishes, as it not only enhances the dish but also gives fried dishes a clean fresh taste.

SAWSAWAN: FILIPINO SPICY DIPPING SAUCE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups vinegar
  • 1 large red onion, chopped
  • 6 cloves garlic, pounded
  • 1 tablespoon black peppercorn
  • 3 red chilis, sliced
  • 1 scotch bonnet (Caribbean pepper), minced
  • 3 tablespoons sugar
  • 1/2 teaspoon sea salt

PREPARATION

  1. In a large mason jar, combine all ingredients, mix it well, then cover and refrigerate. Best used after 3 days to let the flavors blend well.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sawsawan-filipino-spicy-dipping-sauce/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=57dbb87f73-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-57dbb87f73-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий