В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 декабря 2019 г.

Frozen Blueberry Cheesecake Bars

Frozen Blueberry Cheesecake Bars made with only real fruit! These healthy snack bars are packed with healthy fats and are loaded with protein! Not only that they also contain gut friendly probiotics. Picture a thick biscuity base with a creamy blueberry frozen yoghurt topping without the guilt of a regular cheesecake.

Frozen Blueberry Cheesecake Bars [Vegan]

Ingredients

Base:

  • 1 1/3 Cup Granola
  • 2 tablespoons Melted Coconut Oil
  • 2 tablespoons vegan Vanilla Protein Shake**

Topping:

  • 1/2 cup cashews soaked overnight
  • 1/4 cup vegan Vanilla Protein Shake*
  • Juice 1/2 Lemon
  • 1/2 cup Blueberries
  • 2 Tbsp melted coconut oil
  • 1 Tbsp maple syrup

Preparation

  1. Line a small baking tray with baking paper
  2. Combine the granola and melted coconut oil and mix in a blender.
  3. Pour the base mixture into the tin.
  4. Place all the topping ingredients into the blender and blend until smooth and combined
  5. Pour over the base and place in the freezer for at least 3 hours to set
  6. Slice and Enjoy
  7. Keep stored in the freezer for up to a month

Notes

**you could add an extra table spoon of coconut oil instead of the shake
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/frozen-blueberry-cheesecake-bars-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий