В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 декабря 2021 г.

Scallop Sushi

Tender and sweet Scallop Sushi! These butterflied scallops are placed on top of sushi rice and garnished with spicy mayo and yuzu tobiko.

Scallop Sushi

INGREDIENTS

Tezu (vinegared hand-dipping water):

Toppings (optional):

  • 2 tsp yuzu-flavored tobiko (flying fish roe)
  • 2 tsp spicy mayo
  • 2 chives

INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    scallops on a white plate, rice in a glass bowl, mayo in a dish on cutting board
  • Cut off the muscle from scallops.
  • Butterfly the scallops.
  • Moisten your hands with tezu (vinegar dipping hand) and pick up a tablespoon-sized ball of sushi rice. Gently squeeze the rice in your right hand to form a rectangular block with rounded edges and slides. Apply some pressure to the rice while forming it into a sturdy base for the scallops.
  • Garnish each formed piece of rice with a small bit of wasabi (if you like) and top it off with a scallop. Add tobiko and spicy mayo to each piece of scallop and decorate with chive. Because of raw scallop, enjoy it on the same day!

NUTRITION

Calories: 36 kcal · Carbohydrates: 6 g · Protein: 2 g · Fat: 1 g · Saturated Fat: 1 g · Polyunsaturated Fat: 1 g · Monounsaturated Fat: 1 g · Cholesterol: 4 mg · Sodium: 60 mg · Potassium: 36 mg · Fiber: 1 g · Sugar: 1 g · Vitamin A: 44 IU · Vitamin C: 1 mg · Calcium: 2 mg · Iron: 1 mg

https://www.justonecookbook.com/scallop-sushi/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий