В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 декабря 2021 г.

Tuna Tataki

Pan seared sashimi grade tuna drizzled in a refreshing ginger ponzu sauce and finish off with sesame seeds, this tuna tataki recipe is a delicious treat for seafood lovers. It's easy to make at home too. 

Tuna Tataki

INGREDIENTS

  • ½ lb sashimi-grade yellowfin/ahi tuna
  • 2 Tbsp neutral-flavored oil (vegetable, rice bran, canola, etc.)

Tataki Sauce:

Garnish:

INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    Tuna Tataki Ingredietns
  • Grate ginger and slice green onion thinly.
  • Combine the tataki sauce ingredients in a small bowl.
  • Heat the oil in a non-stick frying pan. When the oil is hot, sear the tuna 30 seconds on each side.
  • When all sides are seared, remove from the heat and let it cool. Slice the tuna into ¼ inch (6 mm) pieces. Pour the sauce and serve.

To Store

  • You can keep the leftovers in an airtight container and store in the refrigerator for a day.

NUTRITION

Calories: 255 kcal · Carbohydrates: 2 g · Protein: 27 g · Fat: 15 g · Saturated Fat: 3 g · Polyunsaturated Fat: 6 g · Monounsaturated Fat: 4 g · Trans Fat: 1 g · Cholesterol: 43 mg · Sodium: 381 mg · Potassium: 325 mg · Fiber: 1 g · Sugar: 1 g · Vitamin A: 2536 IU · Vitamin C: 4 mg · Calcium: 20 mg · Iron: 1 mg

https://www.justonecookbook.com/tuna-tataki/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий