В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 12 сентября 2016 г.

Lemon Cheesecake Mousse


This lemon cheesecake mousse is a creamy, dreamy dessert with a crunchy surprise. The mousse is made with cream cheese, lemon zest, cashews, and maple syrup, which is placed on top of sweet, crumbly graham crackers. Five ingredients, two easy steps, one seriously delicious dessert!

LEMON CHEESECAKE MOUSSE [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE BOTTOM:

FOR THE MOUSSE:

  • 3/4 cup vegan cream cheese
  • 1 tablespoon lemon zest
  • 1/2 cup cashews
  • 1 1/2 lemons, juiced
  • 4 tablespoons maple syrup

PREPARATION

TO MAKE THE BOTTOM:

  1. Combine vegan graham crackers, lemon juice, and maple syrup in a blender or food processor. Pulse into crumbles and transfer them to dessert glasses.

TO MAKE THE MOUSSE:

  1. Again using a blender or food processor, combine vegan cream cheese, cashews, lemon juice and zest, and maple syrup. Blend until you have smooth cream and smooth it over the bottom. Chill until serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-cheesecake-mousse/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=a7a79effa2-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-a7a79effa2-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий