В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 декабря 2019 г.

Easy Autumn Cornbread

Vegan Easy Autumn Cornbread
Cornbread is the ultimate deep-rooted soul food. This cornbread has the perfect aroma, texture and taste to satisfy all your senses!

Easy Autumn Cornbread [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup gluten-free all-purpose flour
  • 1 1/2 cups cornmeal
  • 1 tablespoon coconut sugar
  • 1 tablespoon baking powder
  • 1 teaspoon salt
  • 1 cup almond milk
  • 1/3 cup sunflower oil
  • 3 tablespoons brown rice syrup
  • 1/4 cup soft silken tofu

Preparation

  1. Pre-heat oven to 400°F.
  2. Grease an 8x8-inch square pan.
  3. In a large bowl, whisk together dry ingredients - flour, cornmeal, coconut sugar, baking powder and salt.
  4. In another large bowl, or in a blender, combine wet ingredients - almond milk, sunflower oil, brown rice syrup, and tofu. Mix until well combined.
  5. Make a well in the center of the dry ingredients. Pour the wet ingredients into the center, and stir until moistened.
  6. Pour the batter into the greased pan.
  7. Bake for 17 – 20 minutes.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/easy-autumn-cornbread-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий