В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 4 ноября 2021 г.

Red Cabbage Sushi Burritos


Get ready for the healthiest, cleanest, and maybe the best-tasting sushi you've ever

ingested. The "sushi" is comprised of tender quinoa, fresh red cabbage, and crunchy pumpkin seeds all wrapped up in nori. Though this recipe is a simple one, it's exceptionally delicious.

Red Cabbage Sushi Burritos [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 4 sheets nori
  • 1/2 cup quinoa
  • 1 cup water
  • 1 handful pumpkin seeds
  • 1/2 red cabbage
  • 2 tablespoons tamari

Preparation

  1. Cook the quinoa in boiling water for 15 minutes.
  2. Allow it to cool for 10 minutes (no longer because cold sushi does not work and if the sushi is too hot it will melt the nori).
  3. Once the quinoa has cooled stir in the tamari sauce, red cabbage, and pumpkin seeds.
  4. Lay the nori on a plate.
  5. Put two or three tablespoons of the quinoa mixture on the nori. Once it is mostly rolled, spread some water on the end (this will help it stick) – do this for all the rolls.
  6. Roll, cut and serve.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-cabbage-sushi-burritos/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий