В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 2 июля 2016 г.

Mexi-Cali Street Corn

Mexi-Cali Street Corn – best Mexican street corn with Chipotle seasoning, spicy mayo, Parmesan cheese, lime and cilantro. So good!
Mexi-Cali Street Corn
Serves 3 | Prep Time: 10 Mins | Cook Time: 10 Mins
Ingredients:
3 tablespoons mayonnaise
1/4 teaspoon Sriracha
1/2 teaspoon honey
3 ears corns, cut into 3 pieces for each corn
2 tablespoons melted salted butter, for brushing
Bottled Chipotle seasoning
1/4 cup shredded Parmesan cheese
1 tablespoon chopped cilantro
1 lime, cut into wedges
Method:
In a small bowl, mix the mayonnaise with Sriracha and honey. Stir well and set aside.
Brush the corns with the melted butter, then sprinkle some Chipotle seasoning on the corns. Grill the corns until both sides are slightly charred. To serve, squeeze some spicy mayo on top of the corns and add some Parmesan cheese. Garnish with the cilantro and serve with the lime wedges.
http://rasamalaysia.com/mexi-cali-street-corn/

Комментариев нет:

Отправить комментарий