В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 2 декабря 2019 г.

Sweet and Sour Cucumber Carrot Noodles

Sweet and Sour Cucumber Carrot Noodles
This vibrant veggie noodle bowl looks gorgeous and tastes even better. The noodle base is filling, with great crunch and texture and the chickpeas add a meaty texture. A drizzle of homemade sweet and sour dressing adds another layer of flavor. This refreshing dish is perfect for the transition from cool weather to warmer days.

Sweet and Sour Cucumber Carrot Noodles [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Noodles:

  • 1 cucumber
  • 2 carrots
  • 1 can chickpeas
  • 1 green pepper, chopped small
  • 1 teaspoon sesame seeds (optional)

For the Dressing:

  • 3 tablespoons lemon juice
  • 3 tablespoons olive oil
  • 2 tablespoons white vinegar
  • 2 tablespoons sesame seed oil
  • 2 tablespoons agave nectar
  • 2 tablespoons rice vinegar
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon dill
  • 1/8 teaspoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon minced garlic
  • 1/4 cup chopped cilantro

Preparation

  1. In a small bowl, combine all ingredients for the dressing and set aside.
  2. Using a spiralizer, make long noodle shapes from the cucumber and carrots.
  3. Drain and rinse the can of chickpeas and chop the green pepper into small pieces.
  4. Place all the noodle bowl ingredients in a bowl and pour dressing over. Toss until everything is covered and sprinkle with sesame seeds.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-and-sour-cucumber-carrot-noodles/

Комментариев нет:

Отправить комментарий