В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Tuna Ceviche with Avocado and Cilantro

We fell hard for chef Rick Bayless’s salpimentado (salt-and-pepper) ceviche from the southern tip of Baja California in Mexico. From his menu at Chicago’s Frontera Grill, it has an unmatched clarity of flavor because the short marinating time preserves the tuna’s fresh taste. 

Tuna Ceviche with Avocado and Cilantro

Ingredients

Ingredient Checklist

Directions

Instructions Checklist
  • Line a baking sheet with plastic wrap. Arrange the tuna slices in a single layer on the baking sheet and freeze until fairly firm, about 15 minutes.

  • Stack the slices of tuna. Using a very sharp chef’s knife, cut the tuna into neat 1/4-inch cubes. Transfer the cubed tuna to a medium glass or ceramic bowl and stir in the red onion, lime juice and black pepper. Cover the tuna with plastic wrap and refrigerate for 1 hour, stirring gently with a plastic spatula every 15 to 20 minutes (the diced tuna will change color slightly).

  • Just before serving, gently fold in the diced avocado and chopped cilantro. Season the ceviche with salt. Transfer the ceviche to a serving bowl or individual glasses. Garnish with cilantro leaves.

Serve With

Tortilla chips.

https://www.foodandwine.com/recipes/tuna-ceviche-avocado-and-cilantro 

Комментариев нет:

Отправить комментарий