В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 мая 2021 г.

Easy Red Salsa

Easy, 10-minute red salsa with smoky, fire-roasted tomatoes, onion, cilantro, garlic, and fresh lime juice! Flavorful, fresh, and perfect for Mexican night!

Easy Red Salsa

Ingredients

  • 15-ounce cans diced fire-roasted tomatoes* (slightly drained)
  • 1 medium serrano or jalapeño pepper (more or less depending on preferred spice level // stems and seeds removed)
  • 1 cup chopped fresh cilantro (large stems removed)
  • 1 medium lime, juiced (~3 Tbsp or 45 ml as original recipe is written)
  • 1/2 cup chopped white or red onion (or sub green onion)
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp sea salt
  • 1 clove garlic (crushed // or 1 tsp garlic-infused oil per 1 clove garlic)
  • Stevia or cane sugar (optional // to taste)
  • 2-4 Tbsp diced mild green chilies (optional // for extra heat)

Instructions

  • Add tomatoes, pepper, cilantro, lime, onion, cumin, salt, and garlic to food processor or blender and pulse to mix. You're looking for a well-blended but semi-chunky salsa.
  • Taste and adjust flavor as needed, adding more salt for saltiness, lime for acidity, garlic for kick/zing, cilantro for herb flavor, pepper or mild green chilies for heat, or a little stevia or sugar to sweeten/offset heat.
  • Serve immediately with chips of choice, such as DIY Chili Cheeze Fritos, tortilla chips, or kale chips!
  • Store leftovers in a well-sealed container in the refrigerator up to 1 week or in the freezer up to 1 month.

Notes

*If you’d rather, sub 3 cups diced ripe tomatoes (per two 15-ounce or 425 g cans). But the flavor will not be as rich and the salsa will likely be more watery.
*Nutrition information is a rough estimate calculated without stevia, sugar, or green chilies (or chips for serving).
*Recipe makes ~2 cups salsa.

https://minimalistbaker.com/easy-red-salsa/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий